неделя, 6 декември 2009 г.

Румен Такоров изгонен от пленарно заседание




Младежите от ГЕРБ - Търговище са силно разтревожени и притеснени, от поведението на депутата от Търговище - Румен Такоров. Според Агенция Фокус, на 3 - ти декември по време на дебатите в пленарната зала, председателят на парламента Цецка Цачева е разкритикувала начина на гласуване на бюджет 2010, от депутатите на БСП. По думите на Цачева, Румен Такоров два пъти е гласувал с картата на Пламен Орешарски, който не е присъствал в залата. Заради това нарушение на правилника тя отстранила Такоров от заседанието. По думите на Цачева депутата е отправял и неприлични жестове към нея.
Чрез неприличното си поведение, г - н Такоров подронва репутацията на града, областта и хората, които са му гласували доверие. Едно такова поведение е непристойно за депутат, от Народното Събрание на Република България. Надяваме се, г - н Такоров да обмисля по - добре действията си за напред.
Отново, според Агенция Фокус, г - н Такоров, отрича да е отправял неприлични жестове в пленарната зала. Той помахал на заместник - председателя на парламента Лъчезар Иванов, тъй като преди това си били направили шега. Помахването му, обаче било възприето, като неприличен жест, от г - жа Цачева, заради което го отстранила, от пленарното заседание.
Надяваме се, повече да не се получават такива недоразумения и г - н Такоров от сега нататък да присъства на всички пленарни заседания..,както и да не гласува с чужди карти.

Няма коментари:

Публикуване на коментар