четвъртък, 7 септември 2017 г.

Copy, Paste и още нещо...

В деня след един от най-хубавите и стойностни български национални празници 6-ти септември - съединението на Източна Румелия и Княжество България, изпълнени, още със спомени от честването преди една година в съзнанието ни изниква следния въпрос: Дали областния управител си съчинява сам прессъобщенията и статиите? Веднага се досещаме, че има служител, който върши тази работа, но светкавично изниква и друг въпрос - Ами тогава, г-н Управителя не проверява ли съдържанието на тези техни медийни изяви, нали все пак те изграждат имиджа му, дори и този на държавната структура, която той толкова умело ръководи?
Отегчени от дневната доза PR пълнеж, бликайки най вече от страницата на Областна администрация Търговище, се лутаме из интернет пространството за да се разнообразим, доколкото можем. Изневиделица попадаме на статия в интернет медия, където Областния на Пловдив, отправя поздравления за светлия 6-ти септември..., и нещо тогава привлича вниманието ни..., думите там, много ни напомнят за вчерашното изказване на не кой да е, а на г-н Стайков! С усмивка на лицето правим, разбира се проверка и наистина установяваме, че някой е преписал от някой!Разбира се само те си знаят, но защо ли мислите ни клонят към това, че преписвача е от нашия клас, от нашата градина! :))))
Изумени сме, толкова ли е трудно да измислиш няколко реда, да поздравиш съгражданите си, да проконтролираш поне, а не да ги обиждаш не влагайки никаква мисъл в действията си!
Но това е положението, разочаровани за пореден път, затваряме очи и се връщаме една година назад. Там, където градския площад бе изпълнен с празнично настроение и боен дух!
И не забравяйте, г-н преписвач, може да уволнявате, да назначавате, да редактирате написаното/преписаното/ от вас, но знайте, ние вече сме го видяли, не само ние, а и други, които също виждат какво и кой сте всъщност! 

Отдолу са линковете към публикациите довели ни до тези размисли:


Няма коментари:

Публикуване на коментар