сряда, 6 март 2013 г.

Mладежи и Старейшини от ГЕРБ Търговище гостуваха на пенсионерски клуб „Единство”



На 1 март представители на Старейшини и Младежи ГЕРБ - Търговище гостуваха на възрастните хора от ПК „Единство”, по случай техния троен празник. Освен Деня на самодееца, те заедно отпразнуваха 20 години от създаването на клуба и 10 години от създаването на певчески състав „Искрици”. Гостите честитиха и Баба Марта на своите дългогодишни приятели и подариха автентична ръчно изработена мартеница на клуба, с пожелания за много здраве и пролетни усмивки.
Домакините най-много се развълнуваха от посещението на младите хора от ГЕРБ, които изразиха своето уважение и възхищение от техния неостаряващ дух .

По случай празника на клуба от името на ПП ГЕРБ Търговище областния координатор на СГЕРБ д-р Никола Найденов подари на пенсионерите кафе-машина, с думите: „Искам да Ви благодаря, че ни поканихте тук на този специален за Вас ден - за нас е изключително приятно да Ви гостуваме, приемете нашите най-сърдечни поздрави за щастие, много успехи и дълголетие”.
След хубавите думи и поздравления всички се насладиха на песните и стиховете, които самодейците от клуба бяха подготвили за празника.

Няма коментари:

Публикуване на коментар