четвъртък, 1 март 2012 г.

МГЕРБ зарадваха с мартеници децата, учащи в Помощно Училище - Интернат „Д-р Петър Берон” гр.Търговище





Днес по случай празника на мартениците 1 –ви март, младежите от ПП ГЕРБ, начело с Констанин Манев и Таня Станкова организираха благотворителна инициатива в учебното заведение за деца със специални потребности ПУИ „Д-р Петър Берон” гр. Търговище.
Благодарение на гостоприемството на Помощник – Директора Йорданка Маринкова младежите бяха разведени в учебното заведение. Посетиха всички кабинети като поздравиха малчуганите с празника и поднесоха на всяко дете и учител цветна мартеница. От своя страна децата благодариха с усмивка и веднага избързаха да поднесат с Помощник - Директора на училището Йорданка Маринкова своя лично изработен подарък за офиса на ПП ГЕРБ, а в една от учебните стаи малчуганите със своята учителка бяха подготвили мартеничка за всеки от инициаторите.
Младежите на ГЕРБ се запознаха с прекрасните преподаватели и бяха възхитени от обстановката, в която децата се обучават. Уютните кабинети направиха впечатление на всички, както и ръчно изработените от хартия рисунки и причудливите животни от най-различни естествени материали. Преподавателите похвалиха своите възпитаници и обясниха, че всяко дете е участвало в творенето на тези изделия. Накрая Г-жа Йорданка Маринкова любезно изпрати момчетата и момичета от МГЕРБ и отправи покана за повторно посещение, дори и без повод.

Няма коментари:

Публикуване на коментар