сряда, 31 март 2010 г.

ДВАМА ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА МГЕРБ ТЪРГОВИЩЕ ВЗЕХА УЧАСТИЕ ВЪВ ФОРУМ ПОСВЕТЕН НА БОРБАТА С ПРЕСТЪПНОСТТА И КОРУПЦИЯТА



На 16 и 17 март ПП ГЕРБ посрещна гости от Европейската народна партия начело с Вилфред Мартенс- Председател на ЕНП и Антонио Лопес- Истурис- Генерален секретар на ЕНП. На 16 март в Националния археологичен музей г-н Мартенс представи своята автобиографична книга “Европа: Боря се и превъзмогвам”.

На събитието присъстваха Бойко Борисов председател на ПП ГЕРБ, Цветан Цветанов- заместник- председател на ПП ГЕРБ, членове на ИК на партията, депутати, областни координатори, както и членове на ГЕРБ от цялата страна.

От Търговище на срещата присъстваха народният представител и областен ръководител на ПП ГЕРБ- Лили Боянова, Митко Стайков- областен управител и общински ръководител на ГЕРБ- Омуртаг, д-р Венка Стоянова- общински съветник, Николай Дяков, заместник-областен управител и член на ПП ГЕРБ, Димитър Димитров- член на Областното ръководство и на СГЕРБ, Биляна Лазарова- член на Жени ГЕРБ и Димо Скорчев и Георги Дяков- членове на МГЕРБ.

Преди началото на презентацията представителите на ГЕРБ Търговище имаха възможност да разгледат изложените експонати в музея, а след финала на официалната част и да обсъдят с представители на изпълнителна и законодателна власт и гости наболели за страната проблеми.

На следващия ден групата от Търговище присъства на тематична конференция, под надслов- “Българския пример в борбата с организираната престъпност и корупция в Европа”. Тя бе открита от лидера на ПП ГЕРБ Бойко Борисов. На самата конференция по отделни наболели въпроси свои изказвания направиха Вилфред Мартенс, Антонио Лопес-Истурис, а от българска страна- вицепремиера Цветан Цветанов, председателят на Парламента- Цецка Цачева, министрите на правосъдието и на външните работи- Маргарита Попова и Николай Младенов.

След края на конференцията областния ръководител Лили Боянова поздрави участниците от Търговище. Тя сподели, че тяхното присъствие на международен форум от такъв характер е още едно доказателство, че ГЕРБ Търговище има сериозна гражданска позиция по актуални за обществото проблеми.

Няма коментари:

Публикуване на коментар