вторник, 8 септември 2009 г.

Младежите от ГЕРБ посетиха областния управител


Представителите на младежката организация на ПП ГЕРБ посетиха областния управител Митко Стайков, след като се върнаха от гр. Варна където беше проведен ВТОРИ ЛЕТЕН УНИВЕРСИТЕТ НА МГЕРБ на тема „МЛАДИТЕ И НОВИЯТ ПОДХОД В ПОЛИТИКАТА”.
Младите хора представиха на кратко уменията и добрите практики при публични изяви, приоритетите на изпълнителната власт базирани на Програмата за Европейско развитие на България. В края на дискусията младежите получиха като подарък карта на Търговище, както и компактдиск на тема „ Инвестиране в Търговище”. Което е настоящ приоритет . С пожелание все по-голям да става кръга на желаещите млади хора да се връщат и реализират в нашия град .

5 коментара:

  1. а 16 септември е Международен ден за защита на озоновия слой. отбелязва се от 1995 год. по решение на Общото събрание на на ООН от 16.декември 1994 г. в деня на подписването на Монреалския протокол за защита на озоновия слой. Монреалския протокол з...а вещества, които нарушават озоновия слой е е подписан на 16. септември 1987 г. Документът е ратифициран на 30 юни 1988 гг. влиза в сила на 1. янъари 1989 г.

    ОтговорИзтриване
  2. Прототколът предвижда мерки за намаляване на производтсвото и употребата на вещества, разрушаващи озоновия слой. той съдържа график, според който развитите страни, които са го ратифицирали, трябва постепенно да спрат производтсвото на вещества, смятани за особено опасни за озоновия слой.

    ОтговорИзтриване
  3. МГЕРБ - Търговище ще почете този ден, като на 16 септември никой от нас няма да си сложи парфюм - направете го и вие.

    ОтговорИзтриване
  4. На 12 и 13 септември 2009 г. ще проведем Тиймбилдинг в село Миладиновци, ще проведем състезание по риболов(вземете си въдици)и в тази връзка ще посетим крепостта "Калето" - всички са добре добри! срещата за тръгване е от 13.00 часа пред офиса на ПП ГЕРБ.

    ОтговорИзтриване
  5. на 12 и 13 септември младежите от МГЕРБ-Търговище организират "Тиймбилднг" в село Миладиновци, в дневната програма е заложено да се посети крепостта "Калето" с екскурзовод - Тоника Колева и ще се осъществи сътезание по риболов.ЗАПОВЯДАЙТЕ - Място и час на тръгване 13.00 часа пред офиса на ПП ГЕРБ

    ОтговорИзтриване