сряда, 10 февруари 2010 г.

Представители на ПП ГЕРБ Търговище се срещнаха с европейската шампионка по стрелба Янина Станчева







“За приятелите вратите на дома ни са винаги широко отворени”- с тези думи представителите на ПП ГЕРБ посрещнаха европейският шампион по спортна стрелба и Спортист на Търговище за 2009 Янина Станчева и нейния треньор Диана Асенова. Срещата се осъществи по инициатива на МГЕРБ и ЖГЕРБ. Тя се състоя в офиса на ПП ГЕРБ в Търговище, във вторник 9 февруари. На нея присъстваха заместник областния управител Елка Станчева и общинските съветници от ГЕРБ д-р Венка Стоянова и Христо Стойнев.
Стана традиция представители на ПП ГЕРБ да се срещат с младата надежда в стрелбата. Областното ръководство на ПП ГЕРБ бяха първите, които през 2008 год поздравиха Янина, когато стана европейска шампионка за девойки с малокалибрена пушка.
Повече от час продължи вълнуващата среща, на която Младежите и Дамите от ГЕРБ засипаха Янина Станчева с многобройни въпроси. Тя с охота им разказа за проведените през годината състезания, за спечелените купи и медали, за бъдещите си ангажименти, за трепетите около предстоящия абитуриенски бал, за мечтата си да следва в Националната спортна академия. От своя страна Диана Асенова не скри трудностите, които срещат спортистите при своята подготовка поради липсата на подходящо за тренировки стрелбище за малокалибрено оръжие в Търговище. Тя покани представителите на ПП ГЕРБ да посетят залата по спортна стрелба, за да почувстват какво е усещането да държиш в ръце малокалибрена пушка.
На финала на срещата общинският съветник д-р Венка Стоянова дари двете дами със стилни бижута от сребро с пожеланието златото да си го извоюват сами в предстоящите състезания.

Няма коментари:

Публикуване на коментар